17/1/13

Una nena amb càncer engresca tot l'Hospital de Sant Joan de Déu per gravar un videoclip

Una nena malalta de càncer ha aconseguit engrescar tota la planta d'oncologia de l'Hospital Sant Joan de Déu per gravar un videoclip amb una cançó de Macaco, imitant una iniciativa que va sorgir als Estats Units. El presentaran el 25 de novembre. Volen recaptar fons per a la investigació, però la motivació inicial, sobretot, és ensenyar una altra cara de la malaltia. 
Fa dies que assagen en un escenari inèdit: la planta 8 de l'Hospital Sant Joan de Déu, on s'ha organitzat un bon rebombori. Personal mèdic, pacients, familiars i un equip de rodatgehan envaït habitacions i passadissos. La culpable és la Paula. Té 13 anys i està en procés de superació d'un càncer que l'ha fet passar per quimioteràpia i una operació. I enmig del procés, va tenir la idea de gravar un videoclip per trencar els tabús que envolten el càncer. 

La Paula Martínez explica que el càncer "t'ensenya moltes coses" i que "fins que no et passa, no ho saps, perquè... jo també deia, 'jolín', la gent que té càncer, pobrets, però ara que m'ha passat, doncs mira, he lluitat i aquí estic".

Tota la planta s'hi ha abocat i, en menys d'un mes, ho han enllestit tot per gravar un videoclip que ha de servir per recaptar fons per a investigació. 

Macaco ha cedit els drets de la cançó "Seguiremos".


Vídeo aquí

Fuente Oficial: 324.cat

No hay comentarios: