27/3/13

Escola de Beniatjar (Vall d'Albaida) en perill

Hola a tot el mon sideral.

vos escric en format de S.O.S.

per aquells que no ho sabien i per aquells que si ho sabien ara estem vivim en Beniatjar, un poblet de l'ombria del Benicadell molt bonic. La raó ha sigut l'escola de Lluc, resulta que hi ha una escola PUBLICA en la que la mestra se tira molt al rotllo de l'educació "lliure" va fer un curs waldorf i es va tirar les mans al cap i des de a leshores va pensar que hi havia que canvir, aixi que porta ja anys aplicant un tip d'educació diferent a la seua clase d'infantil. Ella te als nanos de 3 a 7 anys tots treballen plegats i aprenen un desla altres, requereix l'implicació dels pares, està oberta a propostes, treballen en materials naturals, els fa participar en les decissions, (als nanos i al pares), improvisen eixides a vore les gallines i els cavalls... bueno, pues això, que esta molt bonic i permet la integració dels xiquet paulatinament respetant el ritme del xiquet  a l'adaptació de l'escola aixi com anar dies saltejats a classe, i bla bla bla...

PERO... eixi és el problema, que per a l'any que be hi han no més 4 xiquets nous matriculats, i necessitem 5, a banda que ens agradaria conseguir 10 en conte de 5, pero bé. El poble està obert a conseguir cases i si se pot campets per a aquelles families que vullguen vindre, esta preparant-se si hi haguera necessitat un menjador "clandesti" que s'ocuparien unes mares del poble, en fí, hi han moltes possibilitats.

Així que per favor vos demane que paseu el mail a totes aquelles persones que poden estar interessades, en portar als xiquets o en vindre a viure. Des de ontinyent venen ja dos families i estan esperant ser mes per organitzar cotxes, no sé,penseu cada escé en la seua situació i PASEU EL MEIL, QUE CORREGA  a vore si conseguim que per una escola PÙBLICA bona que hi ha que no la tanquen.

MOLTES GRÀCIES A TOTS. SI VOLEU ALGO JA SABEU.

Estem preparant activitats, si voleu vindre a vore l'escola Pilar encantada. Vos deixe el meu numero de telèfon per si acàs.

692184280

un beset i un abraç, salut i felicitat per als xiquets en la seua educació que la mereixen.

No hay comentarios: